Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Sportlov för alla

Sportlovet är här med fint vinterväder och en paus från skolan för alla barn och ungdomar. För vissa familjer innebär det en vecka i fjällen eller till och med alperna medan det för andra kan kännas som en lång och jobbig vecka utan aktiviteter och skolkamrater. Därför är det suveränt att Fritidsbanken och Karlstads kommuns sportlovsguide med många kostnadsfria aktiviteter finns att tillgå för alla.

 

Fritidsbanken är som ett bibliotek med sportprylar och där alla kan låna och prova gratis. Den första i landet startade i Deje för några år sedan och numera finns det ett stort antal runtom i Sverige varav en i Karlstad uppe på Kronoparken. Vi Socialdemokrater har föreslagit att det ska öppnas en Fritidsbank till i kommunens västra delar.  I kommunens sportlovsguide finns det mängder av aktiviteter i samverkan med vårt viktiga föreningsliv. En imponerande broschyr på hela 20 sidor med allt från utomhusidrott till inomhuskultur.

 

Jag minns själv sportloven med glädje och att jag brukade testa en del aktiviteter som jag inte gjorde annars. Till exempel luftgevärsskytte nere i Sundsta sporthall. Jag önskar alla barn och ungdomar ett härligt sportlov och själv ska jag ut på skotertur och grillning i Nordvärmland i slutet av veckan.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: