Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Bloggare blir joggare

Den 16 juni är det dags för Karlstad Stadslopp igen. Det är den 39:e upplagan och jag har växt upp med Götajoggen/Stadsloppet. Först som publik åt mamma som sprungit nästan alla år, sedan som funktionär i olika roller och sedan som arrangör under flera år. Under mina år i Stockholm var jag hem och sprang några gånger och de senaste åren har jag haft förmånen att kommentera loppet ifrån speakerbilen.

 

Motionslopp är fantastiska evenemang som bidrar till folkhälsan genom all träning som deltagarna lägger ner, de bidrar med inkomster till idrottsrörelsen och besöksnäringen och de bidrar till härliga folkfester och en stads attraktivitet. En klassisk win-win helt enkelt.

 

Så här valåret har jag bestämt att det är dags att springa igen och jag håller på att dra ihop ett lag inom Socialdemokraterna i Karlstad. Men självklart vill jag också passa på att utmana mina politiska kollegor i branschen. I första hand andra bloggare här på nwt.se men även andra förtroendevalda är förstås välkomna att haka på. Så vad säger ni Marlene, Per-Inge, Christian och Stina, ses vi på startlinjen lördag den 16 juni?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: