Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Friidrott i full blom

Maj har blivit juni och det är rekordår för värmen, allergin och myggen. Med våren och sommaren slår också friidrottssäsongen ut i full blom. Det haglar av olika tävlingar och evenemang just nu. Diamond League har kommit till Europa. Igår var det Rom och nästa vecka är det Oslo och Stockholm. Vårrusets turné går genom Sverige och i tisdags passerade den Karlstad med nära 8000 deltagare. Imorgon är det dags för ASICS Stockholm Marathon som firar 40 år och om två veckor är det Karlstad Stadslopp.

 

Jag hinner inte med att följa allt som i detalj tidigare för det är budgettider i kommunen, lilla valrörelsen i partiet och dop, skolavslutningar och hund- och bebispromenader privat. Men det är kul att följa friidrottsflödet och att själv vara en liten del av det. Att se den nya generationens stjärnor kliva fram, att notera fortsatt höga deltagarsiffror i de stora motionsloppen, att få biljetterna i inkorgen inför BAUHAUS-galan på Stadion, att ta morgonlöpningen inför Stadsloppet och att följa med bonusgrabben på Söndagskuls avslutning.

 

Friidrotten finns där för ung och äldre, motionär och elit, publik och tv-tittare. Den är som en blomsteräng med något för varje smak. Välkommen i gemenskapen du också oavsett vilken blomma du föredrar och vilken roll du väljer!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: