Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

40 dagars valspurt

Nu drar valspurten igång för min del. En 40-dagars språngmarsch mot valet den 9 september. Då är det hög tid för maktskifte i Karlstad och Värmland samt att en fortsatt S-ledd regering ska säkras. Den närmaste månaden blir det många utåtriktade aktiviteter samtidigt som kommunens ordinarie verksamhet löper på. Ni kommer att kunna följa allt här i Valbloggen!

 

På måndag den 6 augusti kl 17-20 har vi Socialdemokrater i Karlstad valupptakt vid Himlabacken på Våxnäs. Då är ni alla varmt välkomna att lyssna till Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren samt våra lokala företrädare Linda Larsson (kommunalråd i Karlstad), Lars Mejern Larsson (riksdagsledamot) och Philip Botström (riksdagskandidat). Det blir underhållning med Dekan Izat, tipspromenad och barnaktiviteter. Självklart bjuds det också på fika i form av korv med bröd, kaffe och dricka.

 

Då presenterar vi också vår politik för de kommande fyra åren och vi delar ut vårt färska valmaterial som precis kommit ifrån tryckeriet. I vårt kommunala handlingsprogram ‘Ett attraktivt, tryggt och jämlikt Karlstad’ finns skarpa förslag för bland annat skolan, omsorgen, jobben och miljön. Vi har nu suttit i opposition i åtta år och under den tiden har vi utvecklat vår politik, förnyat och förstärkt vår laguppställning. Vi är nu redo – om vi får väljarnas förtroende – att ta ansvar för Karlstad i en spännande och viktig tid framåt!

 

På måndag delar vi ut populärversionen men för er som vill läsa hela handlingsprogrammet finns det här:

http://www.socialdemokraternakarlstad.se/2018/04/13/kommunalt-handlingsprogram/

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: