Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

En månad kvar!

Nu är det bara en månad kvar till valet söndag den 9 september och nu är verkligen valrörelsen igång på riktigt.

 

I måndags hade vi Socialdemokrater i Karlstad valupptakt på Våxnäs. I tisdags började vår mobila valstuga i form av en husbil rulla till kommunens tätorter och stadsdelscentrum. Jag har redan hunnit med Vålberg, Edsvalla, Våxnäs, Skattkärr och Väse. Idag blir det Rud, Vallargärdet och Molkom och imorgon eftermiddag hemmaplan i Skåre centrum. Jag har också hunnit med en dörrknackning på Kronoparken och rosutdelning i centrala Karlstad.

 

På lördag 11 augusti öppnar valstugorna på stora Torget och då arrangeras en demokratidag som fokuserar på demokrati, mångfald och vikten av att rösta. Samt betydelsen av att upprätthålla en schysst debatt och ett trevligt samtalsklimat. Dagen arrangeras gemensamt av de åtta partier som sitter i fullmäktige idag.

 

Klockan 12.00 är det ett panelsamtal med en företrädare per parti där jag representerar Socialdemokraterna. Malte Hallquist håller ihop diskussionen. Så varmt välkomna till paneldiskussionen och valstugans öppnande. När valstugorna öppnar vet man definitivt att valrörelsen är igång på riktigt!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: