Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Spring för livet

Ikväll är det Blodomloppet i Karlstad. Blodomloppets syfte är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. Loppens överskott går tillbaka till arrangörsföreningarnas ungdomsverksamheter och till att främja vikten av blodgivning. 2017 arrangerades Blodomloppet på 16 orter runt om i landet. Totalt lockade loppen 112 054 anmälda deltagare.

 

Själv springer jag 10 km ikväll för Socialdemokraterna i Karlstad. Mina hjärtefrågor i politiken är jobben och folkhälsan. Att ha ett eget arbete är den stora garanten för att kunna forma sitt eget liv och ju fler som är i sysselsättning desto mera resurser i form av skatter får vi in till vår gemensamma välfärd.  Motion och rekreation förbättrar folkhälsan vilket gynnar både individen och samhället. Idag går stora resurser inom vården till ohälsa som aldrig hade uppstått om vi hade motionerat mera.

 

Kom gärna förbi loppets start och målområde vid Tingvalla IP i Klara vid 18-tiden och känn på atmosfären när drygt 2000 personer ger sig iväg för att promenera, jogga och springa 5 eller 10 km. Det är en häftig upplevelse och är du inte redo att delta redan idag så kommer det nya möjligheter framåt. Det är aldrig för sent att börja röra på sig!

 

Läs mer om Blodomloppet här:

http://blodomloppet.se/

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: