Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Upploppsrakan

Nu är det upploppsrakan kvar. På söndag är det val och fram till dess handlar det om att samtala med så många människor som möjligt. Dels för att få alla att gå och rösta och dels för att välja S-valsedeln. Årets val är en folkomröstning om välfärden. Att satsa vidare på stora grupper inom skolan och vården eller att genomföra enorma skattesänkningar som slår mot den gemensamma välfärden och som gynnar dem som redan har det bra. Det är också ett värderingsval där vi Socialdemokrater är garanten för att inte Sverigedemokraterna får något som helst avgörande politiskt inflytande på vare sig lokal, regional eller nationell nivå.

 

I Karlstad vill vi se ett nytt politiskt ledarskap efter åtta år med en blågrön majoritet där klyftorna och skillnaderna i levnadsvillkor mellan våra stadsdelar har ökat och där Karlstads konkurrenskraft jämfört med andra medelstora städer runtom i Sverige har försvagats. Så sent som i dagens Värmlands Folkblad skildras den ökade ojämlikheten i Karlstad och det är en utveckling som vi Socialdemokrater verkligen vill och kan vända. Ett jämlikt samhälle är bättre för alla. Hälsa, betyg, inkomstnivå, engagemang i föreningar och valdeltagande ska inte avgöras på förhand av var du bor eller var du kommer ifrån. Det egna arbetet är grunden för friheten att forma ditt eget liv och ju fler som är i jobb desto mera skatteintäkter får vi in till vår gemensamma välfärd. Därför släpper vi Socialdemokrater aldrig målet om full sysselsättning.

 

Väl mött i valstugan, på dörrknackningen eller den kommande veckans arrangemang såsom tex Företagssalongen på Stadshotellet nu på torsdag!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: