Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Grattis pappa 70 år

Idag fyller världens bästa pappa 70 år. Jag vet, många hävdar att de har det men nu är det så att just jag har förmånen att ha det! Dessutom har jag honom att tacka för så mycket annat som har stor betydelse i mitt liv. Såsom friidrotten som han tog med mig till när jag var 5-6 år. Jag fick leka omkring på arenan när han körde sina träningspass för veterantouren. Så småningom gled jag med i en träningsgrupp och sedan dess har jag varit fast i friidrotten i drygt 30 år.

Eller som med intresset för samhällsfrågor som kom mycket via pappas historieintresse. Han var ju tidigare gymnasielärare i svenska, engelska och historia och i valet mellan grammatiken och litteraturen inom svenskan, frågan om genitiv-s inom engelskan eller trettioåriga och kalla kriget inom historieämnet så var valet ganska enkelt för mig. Jag lånade filmerna om Hitlers hantlangare och de underbara programmen med Herman Lindqvist långt innan jag själv nådde gymnasieålder.

Tack också för allt annat stöd och support genom åren och för att du nuförtiden ställer upp som barnvakt åt barnbarnen. Jag önskar dig en riktigt bra födelsedag. Grattis kära pappa Rune 70 år!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: