Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Joggblogg

En vecka kvar till Stadsloppets/Götajoggens 40-årsjubileum och man inser att den viktigaste träningsmånaden maj har passerat. Och den har tyvärr varit mer fylld med sjukdomar än träningspass. Men självklart deltar jag och springer för Socialdemokraterna i Karlstad. Det är ju ändå jubileum, en ny bana och en folkfest man inte vill missa.

Jag har varit med på olika sätt så länge jag kan minnas. Supporter åt mamma när jag var riktigt liten, sedan oräkneliga år som funktionär i olika funktioner och så några år som deltagare. Jag har langat vatten, stått i målet och varit speaker. Jag har joggat, sprungit och till och med varit farthållare nåt år.

Häng med du också! Än är det inte för sent att anmäla sig till löparfesten som betyder så mycket för så många. Det är en morot för de som tränar, en viktig intäkt för arrangören och ett häftigt evenemang för hela staden. Jubileet bjuder på både 5 och 10 km men däremot inte på gamla klassiska 15 km som fanns förr. Och tur är väl det för mig, för medan milen förhoppningsvis går att springa på mycket vilja och lite träning så hade 15 km blivit för tufft för en före detta sprinter som mig!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: