Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Dialog på Kronoparken

Måndag 3 juni fortsätter vår dialogturné med Karlstadsborna, den här gången finns vi i Kronoparkens centrum 16.30-18.30. Vi Socialdemokrater har ju valt att stå utanför kommunens interna översiktplaneringsråd och istället använder vi motsvarande tid till möten med kommunens medborgare. Vi har tidigare varit i Karlstadsrummet och Vålbergs bibliotek.

På mötena lyssnar vi in önskemål kring var bostäder bör byggas, var skolor och annan kommunal service bör placeras och var kommunens nästa större hållbara stadsdel bör etableras. Sedan får man självklart ta upp vilka frågor man vill och ofta kommer det specifika önskemål och synpunkter kring närområdet.

Kronoparken är Karlstads största stadsdel med närmare 9000 invånare och ett område med unika styrkor men också en hel del utmaningar. Vi Socialdemokrater prioriterar alltid Kronoparken högre än den styrande minoriteten. Vi avsatte tex medel för en samlokalisering av fritidsgården och biblioteket redan för flera år sedan och nu senast på kommunfullmäktige ville vi prioritera upp planarbetet för Kronoparkens centrum så att de angelägna satsningarna kommer på plats så snabbt som möjligt.

Välkomna imorgon och på plats finns självklart också representanter från vår lokala S-förening på Kronoparken. Framtidens Karlstad utvecklar vi tillsammans!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: