Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Hemester

Nu går jag strax från föräldraledighet till semester eller snarare hemester. Precis som förra året är planen att hinna med en del aktiviteter på hemmaplan. Jag ska på Värmlänningarna i Ransäter till helgen och sedan väntar Karlstad Grand Prix på Tingvalla IP nästa vecka. Vi har också pratat om en favorit i repris när det gäller Värmskogs café och de underbara räkmackorna.

Sen blir det förstås en tur till stugan i Nordvärmland och några utflykter i den delen av regionen. Vädret skiljer sig ju en del ifrån ifjol så badbloggen har inte gjort come back än. Återstår att se när jag tar första doppet i år och var det blir… Det var riktigt trevligt att åka runt och testa olika badplatser förra året så det kan nog bli några nya om temperaturen i luft och vatten stiger några grader.

Det blir dock inte bara Värmland i sommar utan Stockholm och Italien ska hinnas med också. Jag återkommer med reserapporter vad det lider men i övrigt blir det lite lugnare med bloggen några veckor nu. Jag vill tacka alla som läser och tillönska er en riktigt trevlig sommar. Var ni än spenderar den!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: