Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Möte med Molkomsborna

Nu fortsätter vår dialog med kommunmedborgarna. Den här gången i Molkom. Välkomna till Nyedstorget torsdag den 19 september klockan 16.00-18.00. Allt sedan i vintras har Socialdemokraterna i Karlstad varit ute på en samtalsturné. Vi diskuterar Karlstads kommuns långsiktiga utveckling och alla får möjlighet att göra inspel till den kommande översiktsplanen. Var ska nästa hållbara stadsdel placeras? Vad behövs i form av bostäder, förskolor, skolor, lekparker, idrottsplatser, grönområden och verksamhetsmark? Sen får alla förstås ta upp vilka frågor man vill!

Vi har hittills varit i Karlstadsrummet i centrala Karlstad, Vålbergs bibliotek, Kronoparkens centrum och nu är det Molkoms tur. Senare i höst arrangerar Skåre-Råtorps S-förening ett öppet möte i Skåre centrum. Det har varit väldigt uppskattade möten och vi får med oss många bra förslag på både kort och lång sikt. Även om världen globaliseras allt mer så har närområdet en särskild betydelse för de flesta människor vilket vi märker vid de här träffarna.

När det gäller själva översiktsplanen som är kommunens övergripande långsiktiga styrdokument för den strategiska markanvändningen i kommunen så är planen att anta en ny under 2022. Den nuvarande är från 2012 och har i många delar förverkligats medan annat kan tas med in i den nya. Varmt välkomna på våra dialogmöten. Framtidens Karlstad bygger vi tillsammans!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: