Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Nerver av Ståhl

Så fick då till slut Daniel Ståhl sitt guld efter ett par silvermedaljer på VM och EM de senaste åren. Och på vilket sätt han bärgade sitt VM-guld. Han kastade tekniskt illa enligt tränaren Vesteinn Hafsteinsson och han jagades av flera konkurrenter under hela tävlingen. Men Daniel höll sig kall och till slut kunde han kröna sitt guld med ett ärevarv med den svenska flaggan. Så välförtjänt efter att ha dominerat grenen hela säsongen.

Det är inte många svenskar som vunnit VM-guld i friidrott och om bara tio månader är det OS i Tokyo. Daniel har nu sitt guld och kan vara ännu mer avslappnad inför nästa stora mästerskap. Det här är en framgång för Daniel, tränaren och klubben Spårvägens FK med kastentusiasten Åke Ruus hårt arbetande i bakgrunden.

Det är också viktigt för Svensk Friidrott med internationella medaljer och inte minst har just guldmedaljer ett särskilt stort värde. Det senaste guldet är Abeba Aregawis från 2013 men nästa kan komma genom Armand Duplantis redan ikväll. Det vore dock en ännu större bedrift än Ståhls guld men vi har lärt oss förut att framgång föder framgång i en trupp med flyt.

Stort grattis Daniel till en fantastisk bedrift!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: