Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Skåredialog

Socialdemokraternas dialogturné med kommunmedborgarna fortsätter och nu har turen kommit till Skåre. På tisdag kväll den 12 november är alla hjärtligt välkomna till vårdboendet Källans matsal 18.30-20.00. Då blir det dels information om Skåre sporthall (gäst från kommunen) och dels en möjlighet att göra medskick om hur man vill att Skåre och Karlstad ska utvecklas framåt.

Det finns många aktuella frågor i området såsom översvämningsproblematiken längs älven (som stoppat flera detaljplaner), järnvägsövergången som stoppar upp trafiken, bristen på staket mot järnvägen i Stodeneskogen, möteslokaler för ideella föreningar och nu senast kom det in ett medborgarförslag om belysning i pulkabacken vid Stodeneskolan. Kom och diskutera det som Du brinner för!

Den här dialogturnén är ett led i vårt arbete med inspel till översiktsplanearbetet som pågår men samtidigt kan man förstås önska saker på mer kort sikt. Vi har tidigare varit i centrala Karlstad, Vålberg, Kronoparken och Molkom. Framtidens Karlstad utformar vi tillsammans!

Väl mött på tisdag kväll!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: