Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Nyårskrönika

Snart ringer nyårsklockorna och det är dags att summera 2019 och se fram emot ett nytt år och årtionde. Min julhälsning fokuserade på det politiska året som gått så här kommer en nyårskrönika med några nedslag från ett minst sagt lika intensivt och omtumlande år privat.

Under våren hade jag förmånen att vara föräldraledig med min lilla dotter. En fantastisk men också krävande tid. Man kommer varandra otroligt nära och ser de dagliga utvecklingsstegen. Efter sommaren började hon sedan förskolan och det är otroligt vad de anpassar sig fort och får lära sig mycket. Men en och annan förkylning har det också blivit… Bonusgrabben har också haft ett utvecklande och lärorikt år med skolan och nya hobbyn Friluftsfrämjandet där han lär sig om naturen och hur man hanterar kniven och tänder elden.

Ett år innehåller också tunga och tråkiga stunder. Följetongen om vattenskadan som aldrig går i mål. Sjukdomar och tuffa utmaningar för nära och kära. En vän till familjen som varit med hela mitt liv som lämnat oss.  

Men årets solklara höjdpunkt inträffade förstås den 2 augusti när jag och min älskade fru gifte oss i Italien med närmaste familjen på plats. En magisk dag och vecka med starka känslor, god mat och härligt väder. Bröllopet följdes upp med en weekendbröllopsresa till Paris i november. Härliga minnen för resten av livet.

Nu står 2020 för dörren och jag blir 40 år i mars. Det får nog också firas med en utlandsresa. Gott Nytt År!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: