Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Stadshusets vänner

Rättsexperter i Uppdrag Granskning talar tvärsäkert om lagbrott och korruption när det gäller försäljningen av Stadshuset 2015. Det är komprometterande uppgifter för det blågröna moderatledda minoritetsstyret. En affär som vi Socialdemokrater varit starkt kritiska till alltsedan den genomfördes. Vi menade redan då att marken inte skulle säljas och att fastigheten skulle ha sålts till det värde som det fanns konkreta bud på.

Nu vittnar en högt anställd inom teknik- och fastighetsförvaltningen om hur det kom en direkt order om att avbryta den påbörjade budgivningsförsäljningen. Vem eller vilka fattade det beslutet och på vilka grunder? Revisionsrapporten från 2018 säger att inga formella fel begicks samtidigt som en professor i förvaltningsrätt nu säger att det är uppenbara lagbrott. Hur kan de komma till så olika slutsatser? Den här affären behöver granskas på nytt.

Hanteringen har lett till en akut förtroendekris för den politiska ledningen i Karlstad som nu behöver svara på ovanstående frågor och ta fullt ansvar!

Se Uppdrag Granskning här:

https://www.svtplay.se/video/25172714/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-21-vannerna-och-stadshuset

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: