Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Skåre Halvmara

Jag gifte mig i augusti förra året och fick en start i halvmaran (21,1 km) Göteborgsvarvet 2020 i present av kollegorna. Varvet skulle gå av stapeln lördag 16 maj och det har tjänat som träningsmotivation under hösten och vintern. Men så ställdes det in till följd av det rådande läget och man kunde välja på att efterskänka starten för att hjälpa friidrotten i Göteborg eller flytta starten till 2021.

Jag vill förstås stötta friidrottsrörelsen men kände samtidigt att jag i så fall ger bort en gåva och utmaning som jag fått. Så vad göra? Jo, som gammal arrangörsräv så inrättar jag förstås ett eget alternativt lopp på samma dag. Så nu kör jag Skåre Halvmara den 16 maj med start och mål ute i Skåre och vändpunkt inne vid Värmlands Museum.

Med tanke på läget så kan jag inte uppmana så många fler att haka på eller heja på men ni får gärna ansluta till de virtuella lopp som många arrangörer initierar nu eller de nya löparformer som bla IF Göta startat upp. Det viktigaste är att så många som möjligt kommer ut och rör på sig!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: