Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Blogginlägg 300!

Mitt första blogginlägg publicerades den 7 april 2017. Idag är det jubileum med inlägg nummer 300. Det har hänt en del under de här tre åren, både privat och politiskt. Här kommer några nedslag:

Jag har fått uppleva fantastiska ögonblick med min älskade Marie när jag blev pappa och äkta man. Min syster har fyllt 40 och min pappa 70. Min mamma har gått i pension efter en livslång gärning i äldreomsorgen och min bror har skrivit en bok. Familjen har varit på semestrar i Sverige och utomlands och många turer till stugan i Nordvärmland. Vi har flyttat till ett nytt hus i Skåre där vi trivs väldigt bra. Friidrotten har också varit närvarande genom styrelse- och kommittéuppdrag och en och annan egen löparinsats.

Politiskt har det varit val på alla nivåer där det tyvärr blev fortsatt opposition i Karlstad men förnyat regeringsinnehav på riksnivån efter en rekordlång regeringsbildning. Nya Region Värmland har sett dagens ljus och i EU har det varit både val och Brexit. Och nu upplever vi alla coronapandemin som vi inte vet vare sig hur länge den varar eller hur omfattande dess konsekvenser blir på kort och lång sikt.

I april 2017 bjöd jag in alla läsare på en resa fram till valet 2018. Eftersom vi nu befinner oss mitt i mandatperioden så får jag väl sikta på att blogga vidare till valet 2022. Varmt välkomna att hänga med på den resan, vad den än får för innehåll!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: