Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Annorlunda friidrottsgala

Imorgon är det dags för sommarklassikern Karlstad GP. Friidrott i världsklass på anrika Tingvalla IP. Det finns många historiska ögonblick på denna arena som snart avvecklas och morgondagens gala är redan historisk innan den ens startat. Det blir första gången utan den friidrottskunniga och uppskattade värmlandspubliken på plats. Men tävlingen sänds på SVT 18-20 och du kan köpa en soffbiljett och stötta arrangören och de tävlande från hemmaplan.

Själv har jag förmånen att få vara där live och se de svenska stjärnorna Armand Duplantis, Daniel Ståhl, Khaddi Sagnia och de lokala hoppen Sofie Skoog, Henrik Larsson och Melwin Lycke-Holm samt förstås alla andra aktiva. Jag ska vara en av många ideella funktionärer som ser till att tävlingen kan genomföras enligt både de vanliga reglerna och de extraordinära reglerna detta corona-år. Det är glädjande att tävlingsidrotten är igång igen men det faller också ett tungt ansvar på alla arrangörer att genomföra säkra och trygga evenemang.

Nu får vi hålla tummarna för hyggligt väder, en fin tv-sändning och lysande resultat från solstaden. På torsdag är sedan Karlstad och Göta involverade i Zürichs speciella Diamond League-tävling som sänds från flera platser runtom i världen. Då ska bland annat Angelica Bengtsson hoppa stav mot motståndare som hoppar samtidigt i USA. Så varmt välkomna att följa ett par annorlunda och unika friidrottskvällar från Tingvalla IP i tv-soffan!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: