Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Äntligen ny vision för Karlstad

Vi socialdemokrater motionerade både 2015 och 2018 om att det är hög tid för Karlstads kommun att formulera en ny vision. Den gällande – Livskvalitet Karlstad 100 000 – har i lite olika versioner funnits med sedan runt 2000. Kommunen når snart 100 000 invånare och vi tycke att det behövdes en ny vision för 2020-talet.

Nu finns ett förslag framme som fick brett stöd i kommunstyrelsen senast och på fullmäktige på torsdag nästa vecka klubbas av allt att döma den nya visionen som lyder:

Ett bättre liv i solstaden

Livskvaliteten finns kvar genom ett bättre liv som syftar på alla former av liv. Vardagslivet, arbetslivet, näringslivet, kulturlivet, idrottslivet, nöjeslivet, friluftslivet, studentlivet, kärlekslivet, djurlivet etc. Solen som är Karlstads överlägset mest kända association finns med genom solstaden. Borta är den exakta siffran som visserligen har gjort att många har koll på dagens vision men som också har vållat mycket debatt.

Kul att vi äntligen får till en ny vision efter enträget arbete och jag tycker att den är riktigt bra. Men den kommer säkert att leda till diskussion och så ska det vara!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: