Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Startskott för arenastaden

Idag skulle vi ha haft spadtag, eller rättare sagt startskott, för bygget av den nya arenastaden på Sannafältet, (det dröjer lite innan man går igång på isstadion). Men självklart är aktiviteten inställd på grund av det rådande läget. Just idag meddelas istället att badhus och många sportanläggningar stänger eller begränsar sitt öppethållande. Det är nödvändigt för att bromsa smittspridningen i samhället. Du kan och ska dock gärna fortsätta att träna och motionera. Det finns många alternativ till träning inomhus i trånga och svettiga miljöer. Ta en promenad, joggingrunda eller cykeltur!

Jag vill ändå uppmärksamma arenaprojektet idag som en påminnelse om att vi behöver positiva saker att se fram emot i dessa tunga tider. Arenasatsningen är en sådan sak. Den bidrar till att jobba oss ur krisen här och nu och den leder till bättre hälsa i framtiden. Det är en bred satsning som omfattar många idrotter, killar och tjejer, motionärer, allmänhet och elit. Den gynnar idrottsrörelsen, folkhälsan och besöksnäringen. Det är anläggningar för hela Karlstads kommun och som kommer att vara till glädje för hela regionen.

Sannafältet är också granne med Norra fältet och I2-skogen som är andra viktiga områden för event och rekreation av olika slag. Så sammantaget kommer detta att bli ett unikt område för Karlstad och Värmland!

Läs mer här:

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: