Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

God Jul!

Jag vill önska alla en riktigt god jul under de speciella omständigheter som råder. Det har ju varit ett år som inget annat så man vill knappt göra en tillbakablick eller summering. Man vill helst bara in i 2021 och se våren och vaccinet komma så fort som möjligt.

Men jag vill innan vi går in i det nya året från botten av mitt hjärta uttrycka mitt varma deltagande med alla er som på nära håll drabbats av dödsfall, sjukdom, konkurs och arbetslöshet till följd av pandemin. Det är fruktansvärt och vi kan bara möta kriser och utmaningar tillsammans. Det är när den enskilde blir hårt drabbad som samhället måste vara som starkast. Jag vill också rikta ett varmt tack till alla som jobbar inom vården och omsorgen.

Ska man ta fram något positivt från det gångna året så är det förstås all medmänsklighet där kända och okända hjälpt varandra på ett sätt vi inte sett på länge. Digitaliseringen har också tagit ett stort steg framåt och många fler känner sig trygga med e-handel och digitala möten. Jag som ägnar mina dagar åt sammanträden kan konstatera att det demokratiska arbetet rullar på också i kristider.

Nu ser vi alla till att följa myndigheternas råd och restriktioner under helgerna och samlar energi inför det nya året. Ett år som kommer att bli bättre än det gångna. Ta hand om Dig och varandra!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: