Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Tunga uttåg i sportens värld

Vinterns stora idrottsbegivenheter i Värmland har i flera årtionden handlat om Färjestads jakt på SM-guld och svenska rallyts framfart i skogarna. De kom på olika sätt nyligen till abrupta slut. Färjestad fick lämna slutspelet just som det skulle börja på allvar och rallyt lämnade Värmland helt och hållet utan att det fick köras en sista gång. Tur att vi har lag Edin som levererar VM-guld i curling på löpande band även om det inte skedde här hemma utan i Calgary.

Karlstad har en fantastisk curlinghall och se vad det har lett till. På torsdag är det pressträff om byggnationen av nya Tingvalla isstadion. En mäktig arena som kommer att betyda mycket för ishockeyn, bandyn, skridskon och konståkningen. Samt förstås nyttjas av skolor och för allmänhetens åkning. Kanske får vi se Nils van der Poel på läger eller till och med tävling här i Karlstad om ett par år?! Det blir också en solcellsanläggning av rang på taket och nu slipper kommunen att kämpa med isläggning mot det mildväder som till slut skickade rallyt ur länet.

Det kändes tungt när rallybeskedet kom och FBK åkte ut redan i kvarten men snart är det en ny hockeysäsong och vem vet vad den nya isstadion kan leda till?! Nu får vi glädjas åt vårväder och vaccination.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: