Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Hopplöst kan bli hoppfullt

Fick idag höra att hopptornet i Sundstabadet inte uppfyller dagens säkerhetsstandard och det kommer inte att öppna igen i befintligt skick. Det är förstås allvarligt och jag kommer naturligtvis att som vice ordförande i teknik- och fastighetsnämnden följa upp varför detta inte upptäckts tidigare och hur det ser ut i Vålberg. Lugnande i det hela är att det upptäcktes innan någon kom till skada och det är förstås det allra viktigaste.

Dock kan det här läget vändas till något positivt. Sundstabadet kan ha nytta av mer ytor för bad och simning och vi föreslår ju en renovering av badhuset i Vålberg där vi vill se det som en bärande del i ett helt nytt och unikt Kultur- och idrottscenter Norsbygden. Här öppnar sig möjligheten att bygga en trygg och rejäl hoppavdelning som kan locka många besökare till det nya badhuset. Vi har ju sett Vildaparkens popularitet i Väse. Hela Karlstads kommun ska leva och vi måste stärka de mindre tätorterna och landsbygden så att vi får fler att flytta dit i ett växande Karlstad.

Men nu gäller det att först inspektera hopptornet i dagens badhus i Vålberg och sedan fundera igenom vilken åtgärd som är bäst framåt men självklart måste det finnas något hopptorn i Karlstads kommun. Örsholmsbadets klassiska hopptorn är redan nedmonterat för alltid och detta får inte bli en repris på det!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: