Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Härlig värmester till ända

Imorgon drar de formella mötena igång igen och det är slut på ledigheten för den här gången. Det har varit en bra sommar med många stopp runtom i Värmland. Plus ett par kortare turer till Stockholm och Strömstad. Det har också varit bra badväder så det har blivit många dopp i Klarälven, sjöar och havet. Friskast var det i älven i Likenäs och skönast i havet på västkusten.

Pandemin är fortfarande inte över men det är ändå en lättnad att man själv och nära och kära fått två vaccinationssprutor så att man kunnat hitta på en del igen och bidragit till alla kämpande aktörer inom besöksnäringen. De gör verkligen ett kanonjobb och det är skönt att höra att många har haft fullt upp i sommar och nu hyser en något större framtidstro igen.

För egen del har det i sommar blivit Alma Löv Museum i Östra Ämtervik, Picassoskulpturen i Kristinehamn och Långbans gruvby utanför Filipstad. Jag har besökt våffelcaféet i Grava sockenstuga, vandrat Kycklingleden i Liljedal, Grums och ätit en räkmacka på Café Freja i Kil. Testat klätteranläggningen Högt & Lågt på Skutberget, ätit lunch på Saffran & Vitlök i Sunne och käkat hemgjord glass på Naturpralinen i Sysslebäck. Kollat in den nya mäktiga väggmålningen vid Pråmkanalen, ätit räkor och lax i Lillängshamnen på Hammarö och shoppat på sommarrean i centrala Karlstad. Familjen har plockat jordgubbar på Ängebäck, blåbär i skogarna kring Branäs och vinbär och hallon i trädgården här hemma. Sen har det förstås blivit en hel del idrott. Friidrottsgalor live på Tingvalla IP och Stockholms Stadion och många tv-timmar med EM i fotboll och OS i Tokyo.

Sommarledigheten må vara över men sommaren är ännu inte till ända så några aktiviteter till ska hinnas med i Ack Värmeland du sköna!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: