Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Fyra månader till valdagen

Det är nu bara fyra månader kvar till valdagen den 11 september. Detta ödesmättade datum. Samtidigt handlar samhällsdebatten om så mycket annat än valet. Det är krig i Ukraina, Natodiskussion i Sverige och Finland och fortfarande har inte pandemin släppt greppet helt. Det var nyligen val i Frankrike där en högerextrem kandidat fick rekordstarkt stöd, Tyskland rustar upp försvaret på ett sätt som vi inte sett på mycket länge och i USA är det den högsta inflationen på årtionden.

Oaktat en turbulent omvärld så blir det val i Sverige den 11 september och här hemma bedriver vi lilla valrörelsen nu under maj månad. Den startade med första maj och vid våra utåtriktade aktiviteter får vi diskutera allt ifrån kriget, Nato, drivmedelspriser till de lokallokala frågorna som kötiderna till 1177 och badhusets framtid i Vålberg.

På dagarna träffar jag många företag och näringslivsorganisationer för att diskutera framtidens jobb i Karlstad och på kvällarna knackar jag dörr, står utanför ICA och deltar på olika evenemang. Samhällsfrågorna spänner verkligen över många olika ämnesområden och det är det som gör det så utmanande och så roligt på samma gång. Kom med du också, som medlem i något parti (helst Socialdemokraterna) och på sikt som förtroendevald. Alla behövs och är välkomna i det demokratiska vardagsarbetet!

%d bloggare gillar detta: