Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Magda kommer till Karlstad

Nu stiger valtemperaturen ordentligt. I lördags var det valupptakt i Museiparken med besök av finansminister Mikael Damberg som knackade dörr på Våxnäs och höll ett bejublat tal. I sitt tal betonade han att ett av Socialdemokraternas trumfkort i den här valkampanjen är vår populära partiledare och statsminister Magdalena Anderson. En stor majoritet av väljarna, oaktat parti, har betydligt större förtroende för henne än Ulf Kristersson.

Nu har Du möjlighet att träffa Magda när hon kommer till Karlstad och Bomstadbaden på onsdag den 10 augusti kl. 15.15. Då blir det strandhäng, glass i stora lass och en chans att ställa dina frågor direkt till statsministern. Självklart har också Socialdemokraterna i Karlstad ett tält på plats med information om våra viktigaste frågor och flera av våra lokala och regionala kandidater är närvarande.

Det är glädjande och hedrande att partiledningen sänder finansministern och statsministern till Karlstad och Värmland så här i inledningen av valspurten. Region Värmland och Karlstads kommun har nu styrts av moderatledda koalitioner i 12 år och det är verkligen hög tid för maktskifte på båda ställena.

Vårt Karlstad, Värmland och Sverige kan bättre!

Statsminister Magdalena Andersson kommer till Karlstad!
Annons
%d bloggare gillar detta: