Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

En månad till valet

Idag är det precis en månad kvar till valet den 11 september. Men det är en sanning med modifikation eftersom förtidsröstningen inleds redan den 24 augusti. Det är om mindre än två veckor. Så nu är vi verkligen inne i slutspurten på både den här mandatperioden och valrörelsen. På lördag den 13 augusti öppnar valstugorna på Stora torget i Karlstad och igår hade vi finfrämmande när vår partiordförande och statsminister Magdalena Andersson besökte Kristinehamn och Karlstad.

Magda är verkligen populär och det blev långa köer till selfiefotograferingen vid Bomstadbadens camping. Hon är så populär för att hon är duktig på det hon gör och för att hon erkänner att allt inte är perfekt än. Mer måste göras och hon och vi i partiet är beredda att säga som det är och göra vad som krävs. Att hon är tuff och inte viker sig för en utmaning visade hon också när hon klättrade iväg i högt tempo i banan Patrioten på Högt & Lågt på Skutberget. Jag och min kollega Linda Larsson hade fullt sjå att hänga med.

Nu sista månaden knackar vi socialdemokrater dörr varje kväll så jag kanske kommer till just dig nån dag. Igår var det Molkom, ikväll är det Skattkärr och imorgon är det Skåre. För när vi socialdemokrater talar om Karlstad så menar vi hela kommunen!

Magda, Linda Larsson och jag på Högt & Lågt.
Annons
%d bloggare gillar detta: