Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Mörkblå regering tillträder

Så kom då dagen då SD, M, KD och L höll en gemensam presskonferens och berättade om paradigmskiftet i svensk politik. Även om Ulf Kristersson inledde med att regeringen inte innehåller sverigedemokrater och att den ska verka för att hålla ihop och ena Sverige så lämnade han snart över ordet till Jimmie Åkesson och då kom besked på besked som kommer att splittra och slita itu Sverige.

Nu är det vi och dom som gäller och det efter noter. Återvandring, tiggeriförbud, kvalificering till välfärdssystemet, stenhårda krav för svenskt medborgarskap, bort med permanenta uppehållstillstånd, miniminivåer på kvotflyktingar, sänkt bistånd och gud vet allt vad han hann att rabbla på tio minuter. Sen kom Ebba Busch med förstatligande av sjukvården och en kraftfull satsning på kärnkraften. Sist och minst kom Johan Pehrson som försvarade Liberalernas intåg i detta med att man värnat asylrätten enligt internationella konventioner. Tur är väl det för man fick uppenbarligen vika sig när det gäller visitationszoner och en hel del andra liberala fundament.

Karlstads grönröda styre har sagt att vi ska vara i opposition mot regeringen och stå upp för humanism, tolerans och medmänsklighet. Det känns gott i min mage som annars gör ont idag!

PS. Värt att notera är att de mörkblåas överenskommelse omfattar sju områden och drygt 60 sidor. Av dem handlar ca 20 sidor om Migration och integration….

Annons
%d bloggare gillar detta: